• ideal.jpg
  • visa.jpg
  • mastercard.jpg
  • logo_acceptatie_paypal_nl.png

Populaire producten bij Ananda

Foto
Welkom op onze website!

Ananda is een gezellige nieuwetijdswinkel in het hartje van Haarlem. Omdat helaas niet iedereen in de gelegenheid is om onze winkel te bezoeken, heb je nu ook de mogelijkheid om online bij Ananda te winkelen.  Veel van onze artikelen staan inmiddels in onze webshop, maar we zijn er nog lang niet. Elke dag zijn we bezig artikelen in onze webshop te plaatsen. Wij hebben ervoor gekozen om artikelen die niet op voorraad zijn, ook al is het tijdelijk, niet in onze webshop te tonen. Zodra deze weer geleverd worden kun je ze natuurlijk ook weer in de webshop bestellen.
Alle bestellingen zullen we persoonlijk en vanuit onze winkel inpakken en versturen om zo ook een beetje het  "Ananda gevoel" mee te geven.

Omdat wij het liefst persoonlijk contact hebben met iedereen, zouden we het leuk vinden als je een berichtje achter laat in ons gastenboek , of volg ons op Facebook.
Verder kun je alle benodigde informatie terugvinden op onze website. Voor vragen en/of opmerkingen kun je ook mailen naar info@ananda.nl of bellen met 023-5512867.
Veel shop-plezier!

Liefs Shirley
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.