Ananda smudge set
Ananda smudge set

inhoud: Abalone schelp, witte salie, heilighout incl. gebruiksaanwijzing

€ 18,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Witte Salie:
De witte salie komt uit Calfornië, deze word uit het wild geplukt op een duurzame manier, met respect voor de natuur. Daarna wordt het handmatig gedroogd, dit geeft de salie zijn intense geur. Salie wordt gebrand om negatieve enrgieën en entiteiten te verjagenen een prettige, rustige sfeer terug te krijgen.

Heilig hout:
Palo Santo heilig hout word gebruikt om negatieve energie te verwijderen uit een ruimte of omgeving. Het hout gaat door een rijpingsproces wat jaren kan duren, hierdoor krijgt het zijn typerende geur. D enaam geeft het misschien al een beetje weg, Palo Santo komt uit Zuid-Amerika en wordt daar gebrand om negatieve energie te verjagen, maar ook omdat mensen de geur lekker vinden ruiken.

Abalone schelp:
De schelp doet er duizenden jaren over om de mooie parelmoer laag te maken Naast het feit dat deze schelp er heel mooi uit ziet vertegendwoordigd het, het element water tijdens het smudge ritueel. Zo zijn alle 4 de elementen vertegenwoordigd, houten salie voor aarde, rook voo rlucht, de schelp voor water en vuur spreekt een beetje voor zich.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laatst bekeken producten
Ananda gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.