Ervaar de kracht van kleuren

Ervaar de kracht van kleuren
De afgelopen tijd is al veel geschreven over het succes van kleuren als dé manier om te onthaasten en om je goed te voelen. Door te kleuren kom je tot rust en ben je in het hier en nu.  Het is een ultieme vorm van mindfulness.

De kleuren die jij kiest om mee te kleuren, zeggen ook iets over jou. Kies je voor aardetinten of werk je het liefst met alle kleuren van de regenboog?

De algemene betekenis van kleuren is universeel:
rood staat voor actie; blauw voor betrouwbaar; groen geeft een gevoel van harmonie;  paars bevordert zelfrespect en roze voor onvoorwaardelijke liefde.

Heling met behulp van kleuren in combinatie met kruidenextracten, kristallen, bloemen en etherische oliën, werd al in het oude Egypte, Griekenland, China en India gebruikt. De mens heeft bijvoorbeeld altijd de zon vereerd: het zonlicht bevat alle kleuren van het spectrum en bevat genezende eigenschappen.

Het gebruik van kleuren heeft dus invloed
op ons gedrag en hoe we ons voelen. Kleur bevordert zodoende ook jouw emotionele en geestelijk welzijn. Iedere kleur heeft een bepaalde trilling met een eigen frequentie, die overeen komt met je energieveld. Je kiest een kleur nooit zomaar, je kiest wat je nodig hebt op dit moment.

Lees meer: https://www.marijduijsters.nl/waarvoor-kun-je-bij-mij-terecht/ervaar-de-kracht-van-kleuren

Fijne tijd en tot ziens in februari, lieve groeten van Marij

 

      05-12-2019 15:56     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Ananda gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.