Iron & Glass Lantern OM LOTUS
Iron & Glass Lantern OM LOTUS

Creëer een mystieke look met de juiste accessoires. Deze chique lantaarn is een prachtexemplaar. Haar oubollige Verre-Oosterse bloemornamenten maken een heropleving door. Hier ontleent ze haar waar...

€ 21,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Creëer een mystieke look met de juiste accessoires. Deze chique lantaarn is een prachtexemplaar. Haar oubollige Verre-Oosterse bloemornamenten maken een heropleving door. Hier ontleent ze haar waarde aan. De bewerkingen zijn als de oude Indiase stijl in een nieuwe jasje en zeer geraffineerd. Ze is goud van kleur en met de hand gemaakt. Haar symmetrische ornamenten geven een typisch Oosterse sfeer, of je hem nu neerzet in je etalage, in de tuin of op je huiskamertafel.

OM op een Lotus

OHM/AUM/OM-symbool, ook wel bekend als de  7e chakra: Sahasrara, de kroon welke staat voor inzicht en verlichting, welke op een lotus rust. Deze bevind zich als een kroon boven je hoofd en staat symbool voor de open verbinding die je geest heeft met de kosmos. Door deze open verbinding wordt je gestimuleerd je spirituele kant te ontwikkelen. Het OM/OHM/AUM symbool is de goddelijke oerklank met een ongekende vibratie waaruit het al is ontstaan. De lotus is een spirituele bloem die haar wortels heeft in de modder en door het water omhoog klimt, waar zij zich aan het oppervlak opent.


Afmeting: 9x17 cm

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Ananda gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.