Shoyeido Kinkaku, Golden pavilion
Shoyeido Kinkaku, Golden pavilion

Dit recept met sandelhout, patchouli en kaneel is geïnspireerd op de weerspiegeling van de spectaculaire Kinkaku-ji-tempel in de Kyoko-chi-vijver.  Als je de voorkeur geeft aan wierook die wat mee...

€ 7,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Dit recept met sandelhout, patchouli en kaneel is geïnspireerd op de weerspiegeling van de spectaculaire Kinkaku-ji-tempel in de Kyoko-chi-vijver. 

Als je de voorkeur geeft aan wierook die wat meer is aan de aardse / kruidige kant zonder de traditionele subtiliteit van Japanse wierook op te offeren, past Golden Pavilion bij de prijs. 

Shoyeido is op dit moment wereldwijd het topmerk van de Japanse wierook en werd in het jaar 1705 in Kyoto opgericht. Reeds twaalf generaties bereidt de familie Hata op traditionele wijze een wierook van zeer hoge kwaliteit.
Shoyeido is een van de weinige wierook fabrikanten die vanaf de inkoop van de ruwe grondstoffen tot aan de verkoop van het gerede produkt geheel in eigen regie uitvoert.
Shoyeido is nog steeds in dezelfde gebouwen in Kyoto gevestigd als waar in 1705 de familie Hata de kostbare ingrediënten mengde voor het hof van de keizer.
De wierook zelf wordt thans vervaardigd even buiten Kyoto. Hier wordt met behulp van moderne technologie de oude vakmanschap verder verfijnd.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laatst bekeken producten
Ananda gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.