Welkom op de website van Ananda nieuwetijdswinkel

 Op dit moment werken wij hard aan onze website en webwinkel.

In de tussentijd bent u van harte welkom in onze winkel in de Kleine Houtstraat!

Volg ons op Facebook: https://www.facebook.com/AnandaHaarlem/

Adresgegevens:

Kleine Houtstraat 36

2011 DN Haarlem

023 – 5512867

Info@ananda.nl

Openingstijden:

Maandag: 13:00-17:30

Dinsdag t/m vrijdag: 9:30-17:30

Zaterdag: 9:30-17:00

Zondag: 12:00-17:00
 

 

chinese kruidenconsulten ananda

Consulten Chinese Geneeskunde met Andries Geert Heidema


Data: Donderdag 12 juli, donderdag 20 september, donderdag 25 oktober, donderdag 8 november en donderdag 6 december 2018.
Tijd: 14.00 tot 16.00
Locatie: Ananda Nieuwetijdswinkel, Gierstraat 8, 2011 GD Haarlem
Jouw bijdrage:  €10

Reserveren voor een consult met Geert? Loop tijdens consulturen de winkel binnen of bel in de ochtend van het consult naar: 023-551.28.67.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Al vele eeuwen staat de Chinese geneeskunde, waaronder de Chinese kruidengeneeskunde, bekend om haar heilzame werking.
Bij Geert ben je van harte welkom met alle vragen die te maken hebben met lichaam, geest en gevoel. Hij staat je graag te woord en helpt via zijn aanbod van:

- Chinese geneeskunde, waaronder kruiden
- Voedingsadviezen gebaseerd op de Chinese Geneeskunde
- Craniosacraal therapie

Chinese kruiden zijn heel geschikt om herstel te bewerkstelligen, ze kunnen gebruikt worden om bijvoorbeeld beter te slapen, meer energie te ervaren, pijn in het lichaam te verminderen, spijsvertering en stoelgang te verbeteren.
In mijn praktijk werk ik met Chinese kruiden, waarbij ik mijn eigen kruidenrecepten samenstel die specifiek zijn afgestemd op jouw situatie. Bij Ananda adviseer ik welke kruiden en voeding passend zijn om je te helpen met eventuele klachten en je welzijn te bevorderen.

Tijdens de consulten bij Ananda stel ik vragen over je lichamelijke gezondheid (zoals slaap, energieniveau, voeding) om een duidelijk beeld te krijgen van je conditie.
Verder kijk ik ook naar de tong en voel ik je polsen, aangezien de tong en pols informatie geven over de lichamelijke gesteldheid, waaronder die van de organen.

Op basis van deze informatie geef ik advies over mogelijke kruiden en indien gewenst voedingsadviezen, over het verkrijgen van meer energie, ondersteuning van de spijsvertering en de voeding die bij jou past.

Het consult bij Ananda is een eerste kennismaking. Optioneel is een vervolgafspraak voor een uitgebreider consult in mijn praktijk, waarna de ondersteunende kruiden daadwerkelijk voor u kunnen worden besteld.

Craniosacraal therapie is een zachte en krachtige geneesmethode die mensen kan helpen om fysieke en emotionele spanningen los te laten, zodat de energie in het lichaam weer gaat stromen en er welzijn wordt ervaren. Daarnaast kan craniosacraal therapie ook inzicht geven in hoe deze spanningen zijn ontstaan.
Daarmee kan fysieke en emotionele genezing plaatsvinden en in verbinding met ons hart kunnen nieuwe manieren van leven tot bloei komen.


 

Over Geert

Geert heeft reeds langere tijd een succesvolle praktijk voor genezing en welzijn, waarin hij zowel mensen als paarden van behandelingen voorziet. In het verleden heeft hij gewerkt en verschillende opleidingen gevolgd in de V.S. en hij is nu werkzaam in zijn praktijk in Haarlem. Hij is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur en de Nederlandse Cranio Sacraal Vereniging.

Meer informatie over zijn praktijk is te vinden op zijn website: De Vreugdevolle Bron.