Welkom op de website van Ananda nieuwetijdswinkel

 Op dit moment werken wij hard aan onze website en webwinkel.

In de tussentijd bent u van harte welkom in onze winkel in de Kleine Houtstraat!

Volg ons op Facebook: https://www.facebook.com/AnandaHaarlem/

Adresgegevens:

Kleine Houtstraat 36

2011 DN Haarlem

023 – 5512867

Info@ananda.nl

Openingstijden:

Maandag: 13:00-17:30

Dinsdag t/m vrijdag: 9:30-17:30

Zaterdag: 9:30-17:00

Zondag: 12:00-17:00
 

 

fotoreadings met suzannah de groot

Fotoreadings/Engelenkaarten met Suzannah de Groot


Data: Zondag 24 juni, zondag 9 september, zondag 7 oktober, zondag 4 november en zondag 2 december 2018.
Tijd: 14.00 tot 16.00
Locatie: Ananda Nieuwetijdswinkel, Gierstraat 8, 2011 GD Haarlem
Jouw bijdrage: €10

Reserveren voor een consult met Suzannah? Loop tijdens consulturen de winkel binnen of bel in de ochtend van het consult naar: 023-551.28.67.

Je kent het wel: situaties waarin je vast komt te zitten. Voor jouw gevoel bevind jij je in een labyrint en heb je al vele pogingen ondernomen de uitgang te vinden. Het wordt uiteindelijk een blinde vlek met als gevolg dat je gevangen blijft zitten in dit doolhof. Omdat de weg naar buiten niet is te vinden, ga je in een hoekje zitten en blijft het in je hoofd malen.

Hoe mooi is het dan als er iemand jou, door één simpel inzicht, naar de uitgang kan dirigeren? Dat inzicht kan ik jou geven. Door een combinatie van invoelen én lezen van jouw energie, zie ik niet alleen waar jij precies bent vastgelopen maar kan ik je ook vertellen hoe jij jezelf kan bevrijden.

Ik geef readings in alle vormen en maten. Dit kan via een foto of een door jou gekozen Engelenkaart. Het is puur om inzicht te krijgen in bepaalde situaties waar je graag antwoord op wilt krijgen. Ik hoop je snel te mogen ontmoeten!


Over Suzannah

Mijn naam is Suzannah de Groot. Ik heb altijd al veel gehad met spiritualiteit en alles daaromheen. Dat er meer is tussen hemel en aarde, wist ik allang. Toen mijn zoon paranormaal sensitief bleek te zijn, ben ik mij er in gaan verdiepen. We zijn hulp gaan zoeken want hoe begeleid je zulke kinderen?

Hierdoor werd ik geconfronteerd met mijn eigen hooggevoeligheid. Zoveel herkenningspunten!
Waar ik jaren dacht dat ik een enorm fantasierijk persoon was, bleek nu informatie te zijn vanuit het ‘weten’. Ik ‘wist’ veel dingen gewoon, ook al was ik er verder nooit echt bij geweest.

Ik heb dit omgezet in coaching via www.sureads.nl. Ik begeleid mensen die vastlopen in oude patronen,
geef ze handvatten in mistige situaties, biedt ze steun én zorg voor inzicht. Ik laat je zien in welke richting je moet lopen. Zelf mag je ontdekken wat je onderweg allemaal tegenkomt aan obstakels, hobbels en uitdagingen.

Je levensdoel moet jezelf ontdekken maar ik kan je wel de juiste kant uitsturen.