Ananda gaat weer open!Lieve mensen,

Met trots en dankbaarheid wil ik laten weten dat de overname van Ananda een feit is. Medio mei zullen de deuren openen aan de Kleine Houtstraat, één van de gezellige Gouden Straatjes in Haarlem. Op dit moment wordt er hard gewerkt om van de nieuwe winkel een fijne plek te maken waar als vanouds diverse mooie, bijzondere en informatieve dingetjes te vinden zijn, zoals stenen, sieraden, wierook, klankschalen, yoga-artikelen, boeken, kaarten en nog veel meer! We zullen jullie via onze Facebook pagina op de hoogte houden van de ontwikkelingen en natuurlijk de openingsdatum.

….. tot gauw! Shirley van Woerkom

pendelconsulten met tosca top

Spirituele consulten met Tosca Top


Data: Zondag 30 september, zondag 28 oktober, zondag 25 november en zondag 9 december 2018.
Tijd: 14.00 tot 16.00
Locatie: Ananda Nieuwetijdswinkel, Gierstraat 8, 2011 GD Haarlem
Jouw bijdrage: €10,- per consult

Reserveren voor een consult met Tosca? Loop tijdens consulturen de winkel binnen of bel in de ochtend van het consult naar: 023-551.28.67.


 

Tosca geeft op heldere en geheel eigen wijze informatie door van haar (en jouw!) spirituele Gidsen.

Bij haar kan je terecht voor consulten met de pendel, waarbij er heldere antwoorden doorkomen op door jou gestelde vragen. Zij geeft je graag inzicht vanuit de spirituele wereld, zodat jij je weer gesteund voelt.

Maar ook met de engelen staat Tosca op goede voet. Heb je een vraag over je eigen (spirituele) ontwikkeling? Over carriere of liefdesleven? Laat Tosca je te woord staan met de fijne boodschappen vanuit de spirituele wereld van de engelen,


 

Over Tosca

Tosca heeft een aangeboren spirituele gave waardoor zij veel informatie ziet en hoort die men normaliter niet waarneemt Van jongs af aan wist zij reeds dat er meer is tussen hemel en aarde.