Welkom op de website van Ananda nieuwetijdswinkel

 Op dit moment werken wij hard aan onze website en webwinkel.

In de tussentijd bent u van harte welkom in onze winkel in de Kleine Houtstraat!

Volg ons op Facebook: https://www.facebook.com/AnandaHaarlem/

Adresgegevens:

Kleine Houtstraat 36

2011 DN Haarlem

023 – 5512867

Info@ananda.nl

Openingstijden:

Maandag: 13:00-17:30

Dinsdag t/m vrijdag: 9:30-17:30

Zaterdag: 9:30-17:00

Zondag: 12:00-17:00
 

 

Tarotleggingen met Felice

Tarotleggingen met Felice de Baare


Data: Zondag 15 juli, zondag 2 september en zondag 14 oktober 2018.
Tijd: 14.00 - 16.00
Locatie: Ananda Nieuwetijdswinkel, Gierstraat 8, 2011 GD Haarlem
Jouw bijdrage: €10,-

Reserveren voor een consult met Felice? Loop tijdens consulturen de winkel binnen of bel in de ochtend van het consult naar: 023-551.28.67.

Na oktober 2018 zal Felice helaas stoppen met de tarotconsulten bij Ananda Nieuwetijdswinkel!


 

Tarotleggingen

Altijd al eens willen kijken wat de tarotkaarten precies doen? Heb je een specifieke vraag die je zou willen voorleggen, of wil je graag weten waar de spirituele wereld met je over wil spreken?

Kom dan langs voor een korte kaartlegging met de Rider Waite Tarotkaarten van Felice.

De tarotkaarten zijn een psychologisch hulpmiddel bij het in kaart brengen van je eigen persoonlijke en/of spirituele ontwikkeling. Zij voorspellen zogezegd niet de toekomst, maar geven inzicht in valkuilen en reiken mogelijke oplossingen aan, altijd in overleg met en afgestemd op jouw energie.

Reeds 16 jaar leg ik met plezier de tarotkaarten en intussen is het veel meer dan enkel wat de kaarten betekenen. Samen met mijn spirituele gidsen voorzie ik je graag van inzicht en antwoorden, waarbij de kaarten als leidraad dienen.


 

Over Felice

Al van jongs af aan heb ik interesse in de spirituele wereld en de wereld van Goden en Godinnen. Inmiddels ben ik 16 jaar bezig met spiritualiteit en het ontwikkelen van mijn intuïtie, waarbij het contact met mijn Gidsen mij heel dierbaar is geworden.
Het is via dit contact dat ik ook anderen op hun Pad mag begeleiden.

Ik geef eigen healingopleidingen en consulten (healing en reading) vanuit Spirituele Praktijk Miraja. Bij al mijn consulten, workshops en cursussen streef ik ernaar om de spirituele wereld op een nuchtere en laagdrempelige manier te benaderen en te bespreken.
Ik ben dan ook van mening dat spiritualiteit niet 'zweverig' is, maar goed ingepast kan worden in ons dagelijkse bestaan.

Meer informatie over mijn praktijk is te vinden op de website van Miraja. Ook kun je mij bereiken via felice@miraja.nl en 06-46.356.221.