Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Tarot - door Erica Argelo

  • Geplaatst op
  • Door Erica Argelo - Ananda Haarlem
  • 0
Tarot -  door Erica Argelo

Erica Argelo - Ananda Haarlem

Mijn naam is Erica Argelo, geboren op 19 augustus 1958 in de Zaanstreek waar ik opgegroei tot kunstenaarpoëet en schrijver van ‘Ontwaakt BewustZijn’, ‘Roep van de Ziel’ & inspiratiebundels. Ik ben een innovatiepionier, een procesbegeleider, inspirator/coach en verbindende schakel bij duurzame projecten en monetaire ontwikkelingen.

Na een lange loopbaan in diverse bedrijfssectoren waaronder: detailhandel, facilitaire dienst, directiesecretariaat, financiële sector en coachdocentschap bij het Nationaal Consortium voor Bedrijfsgroepen, wilde ik het ondernemerschap beproeven. Een beproeving waarbij ik mijn purpose ontdek door aaneenschakeling van ontwikkelingen voortvloeidend uit De Bron van Circle of Art. De schilderijen vertellen het verhaal van mijn droom die voor iedereen welvaart creëert.

Door mijn paranormale gaven te leren begrijpen ontdek ik parallellen met oude culturen, wetenschap, filosofie, sociologie, psychologie, energetica, metafysica, kleuranalyses, werken met morfische velden, droomanalyses en kunstzinnig vormgeven. Hier leer ik een sensitiviteit herkennen die onze gedachten en gevoelslichaam aansturen.

www.circleofart.nl

Binnenkort zal de consulten agenda zichtbaar zijn op onze website, nu is de terug te vinden op facebook.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen