Blauwe calciet tegen stotteren

Blauwe calciet tegen stotteren


| Door Nina

Blauwe calciet tegen stotteren

Mijn spirituele reis begon toen ik ongeveer drie jaar oud was. Mijn moeder heeft mij toen meegenomen naar een edelstenen winkel, hier in Rotterdam. Helaas heb ik hier zelf geen herinneringen van, anders dan dat er een groot wit uitklapbord voor de winkel stond. Ik mocht van mijn moeder een edelsteen uitkiezen. Ik koos een blauwe Calciet. Zo blij als dat ik was (daar ga ik vanuit) heb ik de edelsteen altijd bij me gedragen. Dit lijkt een doodgewoon verhaal, maar dat is het niet. Toen ik klein was, stotterde ik heel erg. Mijn ouders zijn met mij toendertijd naar een logopediste geweest, maar zij vond dat mijn ouders het moesten laten rusten. Beetje bij beetje werd het stotteren minder en uiteindelijk verdween het. Mijn ouders wisten niet waardoor het kwam, aangezien zij niet bewust bezig waren om mij hiermee te helpen.

 

Toen ik een jaar of tien was, heb ik samen met mijn moeder onderzoek gedaan naar de edelsteen. Wat bleek: de blauwe Calciet helpt ondersteunend voor mensen die stotteren. Ik verzin dit niet. De puzzelstukjes vielen toen op hun plek. Sinds ik de edelsteen heb, stotter ik niet meer. En niet alleen dat: de blauwe Calciet is gelinkt aan communicatie en het dierenriemteken Kreeft. Ik heb de planeet Mercurius, die gaat over communicatie en informatie, in het dierenriemteken Kreeft staan. De blauwe Calciet is ook een goede edelsteen voor mensen die met hun spirituele reis willen beginnen. Hier kwam ik een jaar geleden achter. Je zou dus kunnen zeggen dat mijn spirituele reis begon toen ik drie jaar oud was.

 

Deze edelsteen heeft een bijzonder plekje in mijn hart. Tegenwoordig ligt de edelsteen op mijn nachtkastje. Ik stotter niet meer en ik ben hedendaags spiritueel bezig. Ik heb zelfs een eigen bedrijf dat gaat over astrologie, spiritualiteit en kristallen. Het Universum heeft soms zo haar momenten. Ik ben enorm dankbaar dat mijn moeder mij heeft meegenomen naar die edelstenenwinkel. Wat kan ik zeggen: het Universum heeft een plan.

 

Liefs Nina

 

www.astronammu.nl

Instagram: @astronammu

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste....

Laat een reactie achter

*Verplichte velden
Verstuur
Inspiratie
Wat is een  energetische huiszuivering?
Wat is een energetische huiszuivering?
Lees meer
Wint jouw foto een plek in onze Ananda jaarkalender 2023?
Wint jouw foto een plek in onze Ananda jaarkalender 2023?
Lees meer
Moldaviet: Wat kan deze steen voor jou betekenen?
Moldaviet: Wat kan deze steen voor jou betekenen?
Lees meer
Menu
Mijn account
Registreren
Maak bestellen nóg makkelijker!
  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Registreren
Inloggen
Or sign up here
Favorites
U heeft geen items in uw lijst.
Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Ga verder met winkelen
Filters
Taal & Valuta
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen