Consulten bij Ananda

Hieronder een overzicht van onze consultants. Je kunt bij hen terecht voor een consult van 15-20 minuten, op basis van vrije inloop. De eerste plek om 10:00u / 13:00u (afhankelijk van de starttijd) is wel telefonisch te reserveren. De bijdrage is €15,- (graag contant afrekenen). Voor een overzicht van alle consulten, workshops en evenmenten van Ananda klik hier. Ook kunt u op Facebook een duidelijke overzicht vinden van de evenementen bij Ananda.


 

André Stelling

Foto

Mijn missie is het aanreiken van handvatten, waarmee mensen zichzelf kunnen ontwikkelen door eigen inspanning, luisterend en handelend naar hun intuïtie. Op die manier zijn zij makkelijker in staat om keuzes  vanuit hun eigen kracht en in harmonie met zichzelf te maken. 

Vanuit mijn praktijk en via deze site tracht ik je te inspireren om meer bewust te worden van jezelf, jouw mogelijkheden en zelf jouw passie te leven. 

Want wat is er mooier, dan te zien hoe iemand leert om bewuste keuzes te maken vanuit zijn essentie en een volgende stap te zetten in zijn of haar ontwikkeling of leven?

https://www.andrestelling.nl

Erica Argelo

Foto

Mijn naam is Erica Argelo, geboren op 19 augustus 1958 in de Zaanstreek waar ik opgegroei tot kunstenaarpoëet en schrijver van ‘Ontwaakt BewustZijn’, ‘Roep van de Ziel’ & inspiratiebundels. Ik ben een innovatiepionier, een procesbegeleider, inspirator/coach en verbindende schakel bij duurzame projecten en monetaire ontwikkelingen.

Na een lange loopbaan in diverse bedrijfssectoren waaronder: detailhandel, facilitaire dienst, directiesecretariaat, financiële sector en coachdocentschap bij het Nationaal Consortium voor Bedrijfsgroepen, wilde ik het ondernemerschap beproeven. Een beproeving waarbij ik mijn purpose ontdek door aaneenschakeling van ontwikkelingen voortvloeidend uit De Bron van Circle of Art. De schilderijen vertellen het verhaal van mijn droom die voor iedereen welvaart creëert.

Door mijn paranormale gaven te leren begrijpen ontdek ik parallellen met oude culturen, wetenschap, filosofie, sociologie, psychologie, energetica, metafysica, kleuranalyses, werken met morfische velden, droomanalyses en kunstzinnig vormgeven. Hier leer ik een sensitiviteit herkennen die onze gedachten en gevoelslichaam aansturen.

www.circleofart.nl

Sandra Snoek

Foto
Ik ben Sandra Snoek, 49 jaar en heb mij in de loop der tijd
bewust & ook zeker onbewust bezig gehouden met o.a. spiritualiteit, massage opleidingen, reiki opleiding & daarnaast diverse lezingen op het gebied van introspectie gevolgd, de weg naar binnen ...
Waardoor het fysieke / mentale te verenigen is; op een manier waardoor de balans als fijn ervaren wordt.
Jouw inspiratie hierdoor meer verdieping kan ontvangen.
Graag wil ik dit in de praktijk delen & overbrengen!

Marian Schutten

Foto
Marian Schutten verzorgt  (stoel)massage / reiki sessies bij Ananda. Marian werkt ook als coach en doet readings en waarnemingen. In korte tijd geeft zij duidelijkheid in vraagstukken die jou bezighouden en kun je hierna zelf richting gaan geven binnen jouw situatie. Voor iedereen die behoefte heeft aan een eerlijke, liefdevolle en vooral ook praktische reading / massage of reikibehandeling.

Marije van den Berg

Foto
Vanuit Human Design geef ik korte consulten waarin ik op basis van jouw persoonlijke design, onder andere uitleg geef over jouw ritme en energie. Hiermee ervaar je met welke focus je in het leven staat.
Human Design is een esoterisch systeem, opgebouwd vanuit verschillende stromingen, waaronder chakraleer, I-Chin, Kabbala, astrologie en de werking van het aura. Afgestemd op je geboortedag, -plaats en -tijd.

Voor meer informatie over Marije kun je kijken op www.mforchange.nl
Https://Facebook.com/mforchange

Marij Duijsters

Foto
Leer jezelf beter kennen aan de hand van kleuren!
Met een Aura-Soma kleurenkeuze krijg je inzicht in waar je mee worstelt en waar je naar verlangt. Doordat je de kleuren intuïtief kiest, focus je op die gebieden, die nu in je leven aandacht nodig hebben. Je hervind je evenwicht op die gebieden waar je jezelf bent kwijt geraakt of waar je moeite mee hebt. Jouw kleurkeuze maakt zichtbaar wat je diep in je hart misschien al weet.... En doordat je zélf de kleuren kiest, maak je contact met je eigen wijsheid, op deze manier versterk je je zelfvertrouwen.
Voor meer informatie: www.colourfulenergies.nl

Anna Astral Lady

Foto
Readings op basis van mijn kennis van de Tarotkaarten, specifiek gericht op een vraag, of simpelweg voor wat inzicht.
Met de Rider-Waite-Smith of Tarot de Marseille

Ik heet Anna, ben 31 jaar en woon in Amsterdam. Op vroege leeftijd werd ik al gegrepen door het mystieke, dat vertaalde zich later in het intensief werken met de Tarot. Het is een interesse en een liefde die zich nog steeds aan het ontwikkelen is. Na een carrière van tien jaar als hedendaags danseres, geef ik nu met veel plezier danslessen en Tarot lezingen, twee kunstvormen waar ik ontzettend gepassioneerd over ben.
Door middel van een gebalanceerde mix tussen kennis en intuïtie lees ik de betekenis en energie van de kaarten, de verbindingen die ertussen bestaan en de boodschap die voor je op tafel ligt.
Zo geef ik je een lezing waarin de leerpunten uit de Tarotkaarten voor jou naar voren worden gehaald, zodat je met meer zekerheid je volgende stappen kunt bedenken en maken.

Angela Renner

Foto
De Chinese kunst van het plaatsen van objecten voor optimale harmonie in huis, kantoor of buiten-ruimtes.
Energie kan soms stagneren en dat kan een averechts effect hebben op onze gezondheid, zoals niet goed kunnen slapen, irritaties, moeilijk ontspannen etc.
Door middel van een gesprek en kijken naar de plattegrond van een ruimte waar jij advies over wilt hebben, kan ik jou helpen met suggesties om de energie weer te laten stromen door je huis.
Een consult duurt 30 minuten.
Neem een eenvoudige plattegrond mee waar wij kunnen samen naar kunnen kijken.
Ik gebruik de Bagua (achthoekig kompas) om meer inzichten te geven, een kopie kun jij meenemen na het consult.
Ananda gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.