Wij hebben inmiddels een gevarieerd en groot assortiment edelstenen & mineralen. Wij zoeken 90% van onze collectie persoonlijk uit en proberen op deze manier een mooi en kwalitatief assortiment samen te stellen voor een goede prijs. Omdat we zeer nauw samenwerken met een aantal specialistische groothandels in Nederland en Duitsland kunnen we vaak iedereen helpen aan zijn/haar favoriete steen. Zoek je dus een speciale steen van een bepaalde grootte neem gerust contact met ons op via info@ananda.nl. Een klein deel van ons assortiment vind je terug in de webshop.

We hebben stenen in alle groottes, gewichten en prijsklassen. We hebben meer dan 50 soorten kleine trommelstenen in 3 prijsklassen, €1,50 / €3,- / €6,-, daarnaast hebben we ook nog eens bij 20 soorten grotere trommelstenen/ handstenen variërend van €5,- tot €18,- dit hangt af van het soort steen en het gewicht. Uiteraard hebben wij grotere edelstenen zoals een bijvoorbeeld een Agaat van +- 10 kilo.

Net zoals de trommelstenen hebben wij ook een ruim assortiment ruwe stenen zoals, Bergkristal geodes, Fuchsiet, Celestien, Pyriet en nog veel meer. Onze Amethist geodes vallen het meest op, van 50 gram tot 50 kilo en we hebben geregeld nieuwe stukken op voorraad.

 
Bezig met laden...
  • check De spirituele winkel van Haarlem nu ook online
  • check Verzendkosten €4,95 , gratis verzenden vanaf € 70,-
  • check Ananda levert nu ook in België

Ananda gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.