Ananda gaat weer open!Lieve mensen,

Met trots en dankbaarheid wil ik laten weten dat de overname van Ananda een feit is. Medio mei zullen de deuren openen aan de Kleine Houtstraat, één van de gezellige Gouden Straatjes in Haarlem. Op dit moment wordt er hard gewerkt om van de nieuwe winkel een fijne plek te maken waar als vanouds diverse mooie, bijzondere en informatieve dingetjes te vinden zijn, zoals stenen, sieraden, wierook, klankschalen, yoga-artikelen, boeken, kaarten en nog veel meer! We zullen jullie via onze Facebook pagina op de hoogte houden van de ontwikkelingen en natuurlijk de openingsdatum.

….. tot gauw! Shirley van Woerkom

Kristallen

De kristallen die je voor het raam hangt zijn gemaakt van loodkristal. Ook wel kristalglas genoemd.
Wanneer het licht door deze kristallen valt zorgt het prisma ervoor dat het licht zich splitst in al zijn kleuren!
In de Feng Shui traditie worden deze kristallen gebruikt om de energie van je huis of werkplek te verbeteren. Via de geslepen facetvlakken wordt het zonlicht gebroken in regenboogkleuren. Regenbooglicht brengt vreugde, verhoogt de energie in een ruimte en heeft een helende werking.

Kristal Bol 9cm
Kristal Bol 9cm
Zonder Belletjes
€ 29,95
Kristal Facet Bol 20mm
€ 5,95
Kristal Bol 80mm
Kristal Bol 80mm
Belletjes
€ 19,95
Dna Spiraal
€ 31,95
Kristal Hart 40 Mm
€ 12,95
  • Vandaag besteld, binnen 2 werkdagen in huis
  • Persoonlijke service
  • Gratis verzending vanaf €15
Kristal Facet Bol 60mm
€ 59,95
Kristal Facet Bol 40mm
€ 17,95
Kristal Peer 65mm
€ 7,00
Kristal Kosmisch 45mm
€ 8,95

Wilt u meer informatie over de werking van kristallen? We zijn er van bewust dat u een kristal het liefst eerst wilt voelen en zien. In onze winkel geven wij u graag passend advies.

Ons assortiment kristallen bestaat uit:

Raamkristallen

Raamkristallen blazen licht en leven de woning in. Via de vele geslepen vlakken op de kristallen wordt zonlicht gebroken in regenboogkleuren, dit zorgt ervoor dat de hele kamer wordt verlicht. Bekijk hier ons aanbod aan raamkristallen.

Kristal kosmisch 45 mm

€ 8,95

Kristal peer 65 mm

€ 7,00

Kristal hart 40 mm

€ 14,50

Kristallen bollen

De kristallen bol wordt gebruikt bij waarzeggerij en helderziendheid. Een kristallen bol zorgt ervoor dat er voorwerpen te zien zijn of ontdekt kunnen worden op afstand. Het kristal kijken helpt inzicht te bieden in heden, verleden en toekomst van een persoon of gebeurtenis. bekijk hier de Kristallen bollen in onze webshop.

Feng Shui Kristal

Feng Shui is een filosofie die leert hoe de omgeving het geluk kan beïnvloeden. Feng Shui betekent wind en water en gaat over de relatie tussen de mens en haar leefomgeving. Het doel van Feng Shui is om de levenskracht te stimuleren en de harmonie te creëren tussen natuurlijke en gecreëerde vormen. Feng Shui kristallen in de webshop.

Feng Shui Kristal Metta€ 9,95

Feng Shui Kristal Amrita

€ 9,95

Wilt u extra informatie over kristallen of over Feng Shui? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via: 023 551 2867 of stuur een e-mail naar: info@ananda.nl wij beantwoorden graag al uw vragen.

Bekijk ook ons assortiment edelstenen en wierook