023 551 2867
€ 0,00

Bestelprocedure

In de ochtend checken wij de bestellingen en maken wij deze verzendklaar. Wij openen op de meeste dagen om 10:00 uur (kijk hier voor onze openingstijden), besteld voor deze tijd wordt de bestelling deze dag op de post gedaan mits u met IDEAL* heeft betaald. Mocht u toch voor een overschrijving kiezen, dan duurt het vaak wat langer voordat wij uw verzending op de post kunnen doen omdat wij de betalingen niet elke dag kunnen nakijken.

Wanneer u op onze website iets bestelt en betaalt krijgt u automatisch een bevestiging in uw mail. In het geval dat u dit mailtje niet ontvangt terwijl u wel heeft betaalt, neem dan contact met ons op.

Wij doen ons best uw bestelling dezelfde dag verzendklaar te maken. Mocht dat onverhoopt niet lukken omdat een product niet op voorraad is, melden wij u dat per mail / telefonisch.

Ook kunt u de bestelling komen ophalen in de winkel, u kunt dan met cash of pin betalen en betaalt geen verzendkosten. De bestelling dient dan wel binnen 2 weken opgehaald te worden anders zetten wij de spullen terug in de winkel. Hou ons op de hoogte wanneer u langs gaat komen, dan kunnen wij daar rekening mee houden.

Wenst u een kadoverpakking? Of levering op een ander adres? Veel kan, u kunt bij de bestelling in het veld 'opmerkingen' eventuele wensen doorgeven.