Welkom op de website van Ananda nieuwetijdswinkel

 Op dit moment werken wij hard aan onze website en webwinkel.

In de tussentijd bent u van harte welkom in onze winkel in de Kleine Houtstraat!

Volg ons op Facebook: https://www.facebook.com/AnandaHaarlem/

Adresgegevens:

Kleine Houtstraat 36

2011 DN Haarlem

023 – 5512867

Info@ananda.nl

Openingstijden:

Maandag: 13:00-17:30

Dinsdag t/m vrijdag: 9:30-17:30

Zaterdag: 9:30-17:00

Zondag: 12:00-17:00
 

 

Verzending en levering

Wanneer u bij ons een bedrag van minimaal €15 besteedt is de verzending gratis. Bestellingen onder de €15 kosten €5,- om te verzenden. Voor bestellingen naar België en Duitsland geldt een hoger tarief (invullen van kosten) U kunt uw bestelling ook afhalen in onze winkel in Haarlem, dan hoeft u geen verzendkosten te betalen.

Onze pakketdienst werkt van maandag tot en met vrijdag, pakketjes in het weekend besteld, worden op maandag meegegeven met de koerier. Postpakketten die door de brievenbus passen worden meteen verzonden en duren gemiddeld 1 a 2 werkdagen.

Als uw pakket met pakketpost wordt verzonden, wordt dat door DHL gedaan, zij bieden twee aflevermogelijkheden, ook bieden zij aan bij de buren, wilt u dit niet** dan kunt u dit aangeven bij het veld 'opmerkingen'. Pakketzendingen kosten 2 werkdagen. Bijvoorbeeld: op maandag voor 10:00 besteld, woensdag geleverd. DHL stuurt u een Track and Trace bericht als uw pakket onderweg is.

**In dit geval krijgt u bij de eerste poging een briefje in de bus. Mocht u bij de tweede poging niet thuis (kunnen) zijn kunt u hierop anticiperen en contact met ons opnemen. Een derde afleverpoging is voor uw eigen kosten € 12,- of u kunt het pakket bij de dichtstbijzijnde DHL vestiging afhalen. Mocht u ervoor kiezen af te zien van aankoop dan brengen wij u € 6,- verzendkosten in rekening.

Wij verpakken uit milieuoogpunt met eerder gebruikt verpakkingsmateriaal.