023 551 2867
€ 0,00

Kristallen kopen

Wilt u meer informatie over de werking van kristallen? We zijn er van bewust dat u een kristal het liefst eerst wilt voelen en zien. In onze winkel geven wij u graag passend advies.

Ons assortiment kristallen bestaat uit:

Raamkristallen

Raamkristallen blazen licht en leven de woning in. Via de vele geslepen vlakken op de kristallen wordt zonlicht gebroken in regenboogkleuren, dit zorgt ervoor dat de hele kamer wordt verlicht. Bekijk hier ons aanbod aan raamkristallen.

 

Kristal kosmisch 45 mm

€ 8,95

 

Kristal peer 65 mm

€ 7,00

 

Kristal hart 40 mm

€ 14,50

Kristallen bollen

De kristallen bol wordt gebruikt bij waarzeggerij en helderziendheid. Een kristallen bol zorgt ervoor dat er voorwerpen te zien zijn of ontdekt kunnen worden op afstand. Het kristal kijken helpt inzicht te bieden in heden, verleden en toekomst van een persoon of gebeurtenis. bekijk hier de Kristallen bollen in onze webshop.

 

Feng Shui Kristal

Feng Shui is een filosofie die leert hoe de omgeving het geluk kan beïnvloeden. Feng Shui betekent wind en water en gaat over de relatie tussen de mens en haar leefomgeving. Het doel van Feng Shui is om de levenskracht te stimuleren en de harmonie te creëren tussen natuurlijke en gecreëerde vormen. Feng Shui kristallen in de webshop.

 

Feng Shui Kristal Metta

€ 9,95

 

Feng Shui Kristal Amrita

€ 9,95

Wilt u extra informatie over kristallen of over Feng Shui? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via: 023 551 2867 of stuur een e-mail naar: info@ananda.nl wij beantwoorden graag al uw vragen.

Bekijk ook ons assortiment edelstenen en wierook