Welkom op de website van Ananda nieuwetijdswinkel

 Op dit moment werken wij hard aan onze website en webwinkel.

In de tussentijd bent u van harte welkom in onze winkel in de Kleine Houtstraat!

Volg ons op Facebook: https://www.facebook.com/AnandaHaarlem/

Adresgegevens:

Kleine Houtstraat 36

2011 DN Haarlem

023 – 5512867

Info@ananda.nl

Openingstijden:

Maandag: 13:00-17:30

Dinsdag t/m vrijdag: 9:30-17:30

Zaterdag: 9:30-17:00

Zondag: 12:00-17:00
 

 

13 September, 2018 16:31

Data: Donderdag 13 september, donderdag 18 oktober en donderdag 22 november 2018.
Tijd: 14.00 - 16.00.
Locatie: Ananda Nieuwetijdswinkel, Gierstraat 8, 2011 GD Haarlem
Jouw bijdrage: €10,-

Reserveren voor een consult met Digna? Loop tijdens consulturen de winkel binnen of bel in de ochtend van het consult naar: 023-551.28.67.

Aura-tekeningen bij Ananda

Tijdens dit consult geeft Digna een korte analyse van jouw aura door intuïtief kleuren aan te brengen rondom een afbeelding/silhouet van het menselijk lichaam. 
De gekozen kleuren representeren de tinten in jouw aura op dat moment.

Tijdens dit consult geeft Digna een korte analyse van jouw aura door intuïtief kleuren aan te brengen rondom een afbeelding/silhouet van het menselijk lichaam. 
De gekozen kleuren representeren de tinten in jouw aura op dat moment.

Hier hoort ook een korte uitleg bij over de betekenis van elke kleur en welke energie hierbij hoort. Want de kleuren in het aura kunnen worden gekoppeld aan de patronen en gebeurtenissen in iemands leven. Zo staat bijvoorbeeld de kleur rood bij de linkerschouder voor ingehouden boosheid.

Je blokkades, vreugde en verdriet: alles is terug te lezen in het aura!

De ingekleurde tekening plus kleurenuitleg krijg je na afloop van het consult mee naar huis. Deze consulten zijn altijd een momentopname en de kleuren van het aura kunnen per dag verschillen.


Over Digna

Mijn naam is Digna Koopmans-Tjon A San. Ik ben een hoogsensitieve vrouw, getrouwd en de eigenaresse van Holistische Praktijk Zivah. Ik ben spiritueel coach en natuurgeneeskundig consulent.

Elke behandeling, cursus en of workshop in mijn natuurgeneeskundige praktijk, is erop gericht om vrouwen weer in hun kracht te zetten. Dat kan door blokkades op te heffen, de energie weer te laten stromen, lifestyle adviezen te geven en patronen te doorbreken.

Ik wil vrouwen weer hun vrouwelijke kracht teruggeven. Ik wil ze leren dat zij prachtige wezens zijn met scheppingskracht. Ik wil ze leren dat zij zelf verantwoordelijk zijn voor hun leven en dat ze zichzelf niet hoeven te verbergen achter excuses. In je kracht staan sluit deuren achter jou, om nieuwe te kunnen openen, nieuwe wegen te kunnen bewandelen die je niet voor mogelijk hebt gehouden. Het geeft energie en scheppingskracht.

Lees meer over Digna op: www.holistischepraktijkzivah.nl

< Consult Chinese Geneeswijzen met Andries Geert Heidema @Ananda Workshop Edelstenen met Felice de Baare @Ananda (VOL!) >