Ananda gaat weer open!Lieve mensen,

Met trots en dankbaarheid wil ik laten weten dat de overname van Ananda een feit is. Medio mei zullen de deuren openen aan de Kleine Houtstraat, één van de gezellige Gouden Straatjes in Haarlem. Op dit moment wordt er hard gewerkt om van de nieuwe winkel een fijne plek te maken waar als vanouds diverse mooie, bijzondere en informatieve dingetjes te vinden zijn, zoals stenen, sieraden, wierook, klankschalen, yoga-artikelen, boeken, kaarten en nog veel meer! We zullen jullie via onze Facebook pagina op de hoogte houden van de ontwikkelingen en natuurlijk de openingsdatum.

….. tot gauw! Shirley van Woerkom

23 September, 2018 20:00
 

Concert met Rakesh Chaurashia en Sandip Bhattachary

Datum: zondag 23 September 2018
Tijd: 20.00 - 22.00 (inloop vanaf 19.30, uitloop tot 22.30)
Locatie: "het Lichthuis" Vergierdeweg 456 Haarlem
Entree volwassenen: € 25,00,- aan de deur, in de voorverkoop entree € 22,50
Haarlem Pas / CJP € 20,00
 
Kaarten in voorverkoop ook verkrijgbaar in de winkel of online via de website van Helende Geluiden.

 


Een zeer bijzonder concert in Haarlem!

Rakesh Chaurasia is magistraal fluitist op de Indiase bamboefluit, de bansuri. 

Uitgestegen boven het leerlingschap onder kundige leiding zijn oom (de legendarische pandit/maestro Hari Prasad Chaurasia), maar evenzeer verankerd in deze grootse klassieke traditie, is zijn spel en muzikale persoonlijkheid geliefd over de gehele wereld.

Zijn briljant gedoseerde virtuositeit versterkt de diepe beleving van melodische schoonheid die ligt opgesloten in de Indiase raga (emotioneel melodisch kader). 

Met zijn betoverende spel ontlokt Rakesh Chaurasia - gelijk ooit Krishna - het hele scala van de meest pure natuurtonen aan de ontwapenende eenvoud van de bansuri.

Rakesh Chaurasia: wereldberoemd muzikaal grootmeester, componist, doch bovenal een tovenaar met magische klanken als sprankelend solist. De ritmische begeleiding op de tabla is in handen van Sandip Bhattacharya. Deze gerenommeerde tablaspeler komt oorspronkelijk uit Benares (Varanasi) en woont en onderwijst in Amsterdam.

< Consult Chinese Geneeswijzen met Andries Geert Heidema @Ananda Consulten Chinese Geneeswijzen met Andries Geert Heidema @Ananda >