Ananda gaat weer open!Lieve mensen,

Met trots en dankbaarheid wil ik laten weten dat de overname van Ananda een feit is. Medio mei zullen de deuren openen aan de Kleine Houtstraat, één van de gezellige Gouden Straatjes in Haarlem. Op dit moment wordt er hard gewerkt om van de nieuwe winkel een fijne plek te maken waar als vanouds diverse mooie, bijzondere en informatieve dingetjes te vinden zijn, zoals stenen, sieraden, wierook, klankschalen, yoga-artikelen, boeken, kaarten en nog veel meer! We zullen jullie via onze Facebook pagina op de hoogte houden van de ontwikkelingen en natuurlijk de openingsdatum.

….. tot gauw! Shirley van Woerkom

3 Juli, 2018 19:30

Helende Geluiden Concert "Paradiya"

 

 

Datum: Dinsdag 3 Juli 2018
Tijd: 19:30 - 20.30 (inloop vanaf 19.00, uitloop tot 21:00)
Locatie: Klein Heiligland 84, 2011 EJ Haarlem
Entree volwassenen: € 12,50 in voorverkoop en € 15.00 aan de deur
Entree kinderen tot 12 jaar: € 8,- in voorverkoop en € 10,- aan de deur

Kaarten in voorverkoop verkrijgbaar bij ons in de winkel (Gierstraat 8).
Voor de online verkoop zie de website van Helende Geluiden


 

Een bijzonder concert dat draait om het samenspel tussen fluit en harp.

De muziek van Paradiya brengt de warme klanken van de Indiase Bansuri (bamboefluit) en de West-Afrikaanse Kora (harp) samen. Onze instrumenten zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals bamboe en kalebassen.

Een deel van ons repertoire leunt op klassieke West-Afrikaanse melodieën en de Indiase Raga’s, andere nummers zijn spontaan in onze muzikale sessies ontstaan.

De muziek streelt de gedachten en is zowel meditatief als gegrond.

< Consult Chinese Geneeswijzen met Andries Geert Heidema @Ananda Consulten Fotoreading/engelenkaarten met Suzannah de Groot @Ananda >