Ananda gaat weer open!Lieve mensen,

Met trots en dankbaarheid wil ik laten weten dat de overname van Ananda een feit is. Medio mei zullen de deuren openen aan de Kleine Houtstraat, één van de gezellige Gouden Straatjes in Haarlem. Op dit moment wordt er hard gewerkt om van de nieuwe winkel een fijne plek te maken waar als vanouds diverse mooie, bijzondere en informatieve dingetjes te vinden zijn, zoals stenen, sieraden, wierook, klankschalen, yoga-artikelen, boeken, kaarten en nog veel meer! We zullen jullie via onze Facebook pagina op de hoogte houden van de ontwikkelingen en natuurlijk de openingsdatum.

….. tot gauw! Shirley van Woerkom

21 Oktober, 2018 16:25

Satsang: In dialoog met Nicky Verbeek


"Laten we elkaar 'ontmoeten' in waarheid"
~ Nicky Verbeek


Datum: Zondag 21 oktober 2018
Tijd: 13.30 - 16.00 uur  (inloop vanaf 13.00)
Locatie: Bibliotheek Rosenstock Huessy Huis, Hagestraat 10, Haarlem
Entree: € 15,- in voorverkoop en € 17.50 aan de deur

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar in de winkel (Gierstraat 8) of hier online.In dialoog met Nicky Verbeek: Ontmoetingen in Zijn

Deze middag vindt plaats in een open en ontspannen sfeer. Je krijgt de gelegenheid om vragen te stellen, maar er wordt ook veel gelachen, en tussen alle interacties door wordt je veelvuldig terugverwezen naar je oorspronkelijke zelf, je natuurlijke staat van zijn. Juist deze constante verwijzing, wat een wezenlijke aanraking van waarheid is, zal je de gelegenheid geven om de radicale verschuiving vanuit geïdentificeerdheid (zelfbeeld) naar bewust Zijn te kunnen integreren in je systeem. Open je gewaarzijn, laat je aanraken, kom in directe confrontatie met je identificaties en val terug in moeiteloze aanwezigheid.Meer over Nicky Verbeek op:
www.nickyverbeek.nl
en volg haar ook op facebook

Nicky Verbeek

"Op zomaar een dag was er dat moment, dat ene enkele moment van waaruit zelfrealisatie ontsprong. Zonder enige voorbode, verwachting of ‘spiritueel zoeken’ kwam ik in een glorieuze hereniging met mij Zelf. Deze directe en ultieme eenheidservaring heeft mij in een fractie van nog geen seconde mijn totale ‘potentie’ laten kennen.

Ik doorzag de oorzaak van mijn lijden en heb daardoor de mogelijkheid gekregen om dit lijden te doorbreken. Ik heb tevens geleerd dat de inzichten die ik heb opgedaan op iedereen van toepassing zijn. De oorzaak van het lijden is namelijk bij iedereen hetzelfde en kan daarom ook bij iedereen op dezelfde manier worden opgeheven.

Het lijden ontstaat namelijk maar op één plek, in gedachten.

Ik heb een eenvoudige methode ontwikkeld om het denken te confronteren waardoor de ik–identificatie ermee wordt onderbroken. De wonderen van zelfs de kleinste onderbreking van de denkgeest hebben een revolutionaire en blijvende uitwerking op het inzicht dat daar direct op volgt.

Laten we elkaar ‘ontmoeten’ in waarheid!"

< Consult Chinese Geneeswijzen met Andries Geert Heidema @Ananda Auratekeningen met Digna Tjon A San @Ananda >