Ananda gaat weer open!Lieve mensen,

Met trots en dankbaarheid wil ik laten weten dat de overname van Ananda een feit is. Medio mei zullen de deuren openen aan de Kleine Houtstraat, één van de gezellige Gouden Straatjes in Haarlem. Op dit moment wordt er hard gewerkt om van de nieuwe winkel een fijne plek te maken waar als vanouds diverse mooie, bijzondere en informatieve dingetjes te vinden zijn, zoals stenen, sieraden, wierook, klankschalen, yoga-artikelen, boeken, kaarten en nog veel meer! We zullen jullie via onze Facebook pagina op de hoogte houden van de ontwikkelingen en natuurlijk de openingsdatum.

….. tot gauw! Shirley van Woerkom

3 November, 2018 16:56

Attentie: op de mail verstuurd op 26 oktober staat dat de workshop start om 14:00 dit moet zijn start om 14:30 inloop vanaf 14:00.

Zaterdag 3 november 2018

Workshop Stembevrijding door Jan-Hendrik Veenkamp


"Tijdens deze middag begeleidt Jan-Hendrik je in het volop ruimte geven aan jouw klank, zang en stem, 
waarbij niets moet en heel veel mogelijk is. "

Datum: Zaterdag 3 november 2018
Tijd: 14.30 - 17.00 (inloop vanaf 14.00)
Locatie: Kapel Rosenstock-Huessy Huis, Hagestraat 10, Haarlem
Entree: € 15,- in voorverkoop en € 17,50 aan de deur

Kaarten in voorverkoop zijn verkrijgbaar in de winkel (Gierstraat 8) of hier online. 


Workshop Stembevrijding "Licht en Donker"

Via een speels en divers programma wordt de kapel van het Rosenstock-Huessy Huis een atelier waarin je je eigen mogelijkheden kunt verkennen. 
Samen zingen en klinken heeft een enorme potentie: het verbindt, brengt vreugde en vitaliteit. Het is een krachtige vorm van expressie, dichtbij wie je werkelijk bent.

Aan bod komen talrijke oefeningen voor lijf en stem. Klankmeditatie/stembevrijding. Afgewisseld met het zingen van mantra’s en 'come together songs' met een winters thema. Een gevarieerd aanbod van liederen uit alle windstreken, verstild van sfeer tot uitbundig. Dit zijn eenvoudige bezielde liederen die je 'als vanzelf' meezingt. Jan-Hendrik begeleidt op de vleugel en drum en stemt af op dat wat leeft in de groep.

Deze aanpak heeft zowel voor de onervaren als de ervaren zanger veel te bieden. Voor degene die denkt niet te kunnen zingen opent zich wellicht een nieuwe wereld aan mogelijkheden. Dit geldt ook voor de ervaren (koor)zanger die Jan-Hendrik zal begeleiden 'nieuwe lagen' eigen klank te exploreren.

Deze workshop is voor jou, als jij...

- je hiertoe aangetrokken voelt!
- houdt van zingen.
- denkt niet te kunnen zingen.
- prima in je vel zit en meer wil zingen.
- hoog gevoelig bent en meer ruimte wil geven aan je creatieve stroom.
- de kracht van zingen/klinken in wil zetten om jezelf te helen.
- verlangt naar ruimte en vrijheid.
- je eigen stem wil (her)ontdekken en wil ervaren hoe dit jouw authenticiteit ruimte geeft.
- meer helder en succesvol wil communiceren.


Meer info over Jan Hendrik

Jan Hendrik Veenkamp

"Op uitnodiging van Ananda Nieuwetijdswinkel geef ik deze workshop zang/stembevrijding in de kapel van het ‘Rosenstock Huessy Huis’ te Haarlem.
Ik zie deze middag als een prachtige gelegenheid voor iedereen die hierin geïnteresseerd is. Al ruim tien jaar bied ik workshops en meerdaagse programma’s in binnen- en buitenland aan. Dagelijks werk ik in mijn praktijk de Notenboom te Haarlem."

Meer informatie over Jan Hendrik en zijn werk lees je op: www.janhendrikveenkamp.nl

< Consult Chinese Geneeswijzen met Andries Geert Heidema @Ananda Pendelconsulten met Tosca Top @Ananda >