Foto

Ananda is de spirituele winkel voor iedereen.

Wij hebben een ruim assortiment boeken, kaarten, meditatiekussen, yogamatten, klankschalen, sieraden, wierook en een zeer grote collectie edelstenen. Voor een mooi en origineel cadeautje kun je ook bij ons terecht, we proberen je iedere keer weer te verrassen met mooie nieuwe producten.
Wij staan altijd voor je klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van een keus van bijvoorbeeld het kopen van een klankschaal. Op onze sieraden na kunt u alles bij ons vastpakken, proberen en voelen. Onze winkel is licht en heeft een zeer fijne rustige warme sfeer. Wat we vaak horen; er hangt een fijne energie.

 

Wij verkopen boeken over allerlei spirituele onderwerpen,

zoals tarot, lifestyle, stenen en kristallen, mindfulness, Lenormand, engelen, krachtdieren, kruiden, wicca, magie, kabbala, runen, Oosterse wijsheid, sjamanisme, yoga, kinderen, relaties, tantra, gezondheid en voeding en nog veel meer.
Wij verkopen diversen kaartendecks in het Nederlands en Engels. Ook kopen en verkopen wij tweedehands kaartendecks. Kijk hier voor meer informatie.

Bij ons vind u allerlei spirituele artikelen en accessoires zoals dromenvangers, pendels, etherische oliën, tarot- en orakelkaartendecks, klankschalen, zoutlampen, salie, wierook (oa Japanse wierook en Tibetaanse wierook), meditatiekussen, yogadekens, yogamatten, etherische oliën, wierookbranders, wierookhouders, kaarsen, windgongen, boeddhabeelden, windorgels, smudge sticks, olieverdampers en nog veel meer.

 

We proberen de beste kwaliteit edelstenen, kristallen en mineralen voor u in te kopen.


Wij zoeken de stenen persoonlijk uit om zo de mooiste stukken in onze winkel te hebben. Bent u op zoek naar een bepaalde steen neem dan contact met ons op.
Onze sieraden collectie bestaat uit mooie edelsteen hangers, kettingen, oorbellen en ringen ook hiervoor geldt, wij zoeken deze persoonlijk uit om de mooiste kwaliteit te kunnen bieden. Wij hebben meer dan 100 soorten edelsteenhnagers op voorraad en een mooi assoritment bijpassende zilveren kettingen in verschillende lengtes. 
sieraden met edelstenen en echt zilver.

Dagelijks bieden wij in onze winkel verschillende consulten aan.


De volgende consulten: Aura-Soma kleurconsulten, tarotconsulten, reading / massage consulten en edelsteenworkshops worden gegeven bij Ananda. De consulten zijn op basis van vrije inloop, meer informatie vind u hier of op onze Facebook pagina.

Onze winkel is 7 dagen per week geopend. Kom gauw eens langs in onze winkel in Haarlem, Kleine Houtstraat 36 !

Liefs Shirley

Ananda Nieuwetijdwinkel
Kleine Houtstraat 36
2011 DN Haarlem
023-5512867
Ananda gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.