023 551 2867
€ 0,00

Privacy verklaring

Klik hier om onderstaand document te downloaden

 

- Ananda Nieuwetijdswinkel

Je leest op dit moment de privacy verklaring van Ananda Nieuwetijdswinkel. Ananda is een spirituele winkel dat zicht op alledaagse spiritualiteit. Denk hierbij aan de verkoop van producten en het organiseren van lezingen ter ondersteuning van de persoonlijke ontwikkeling.

Er zijn situaties waarin jouw gegevens door Ananda Nieuwetijdswinkel verzameld worden. Het is daarom goed dat jij weet wat daarmee gedaan wordt en hoe je jouw wensen rondom jouw gegevens kan aangeven. Daarover gaat deze verklaring.

Als jij je niet prettig voelt omtrent het gebruik van jouw gegevens door Ananda Nieuwetijdswinkel, neem dan gerust contact op!

www.ananda.nl | info@ananda.nl   | 023-551.28.67 | Gierstraat 8 | 2011 GD | Haarlem | KVK 34085938 | BTW NL801960320B01

Ananda Nieuwetijdswinkel is een vof, welke wordt gedreven door Els en Laurens Stokhof.

- Doel gegevens
Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door Ananda Nieuwetijdswinkel.
Deze worden hieronder toegelicht.

01. Het versturen van nieuwsbrieven.
Ananda Nieuwetijdswinkel stuurt via Mailchimp nieuwsbrieven per email. Deze nieuwsbrieven zijn enerzijds commercieel en anderzijds gericht op kennisdeling. Je voornaam, achternaam  en e-mailadres worden verzameld via het daarvoor bestemde formulier op de website van Ananda Nieuwetijdswinkel, of via de winkel waar jij je ook kan opgeven voor de nieuwsbrief.

02. Contact opnemen
Jouw gegevens zullen verzameld worden als jij contact opneemt met Ananda Nieuwetijdswinkel via de website. In dit formulier wordt echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens om een voorstel of een dienst aan te kunnen bieden, zoals je naam, bedrijfsnaam, e-mailadres, telefoonnummer en projectomschrijving.

03. Analytics
De website van Ananda Nieuwetijdswinkel verzamelt jouw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van je website bezoek of de pagina’s die je veel bezoekt.

Alle gegevens worden alleen verwerkt met jouw uitdrukkelijke toestemming dan wel ter uitvoering van de overeenkomsten die worden aangegaan (betreft aankopen webshop), dan wel omdat verwerking noodzakelijk is om jou in contact te brengen met de door jouw gevraagde informatie (betreft bestelling artikelen).

- Ontvangers
Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door Ananda Nieuwetijdswinkel, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling jouw gegevens langer moeten bewaren.

01. Het versturen van nieuwsbrieven
Jouw e-mailadres en voornaam worden opgeslagen in Mailchimp. De opslag van jouw gegevens is voor onbepaalde tijd. Jij kan je namelijk uitschrijven wanneer je maar wilt via de link onderaan elke nieuwsbrief of door een mail te sturen naar info@ananda.nl

02. Contact opnemen
Op het moment dat je contact opneemt met Ananda Nieuwetijdswinkel via de mail, dan worden die gegevens die jij meestuurt, zoals bijvoorbeeld je naam, bedrijfsnaam, en e-mailadres, opgeslagen op de mailserver. Die mails worden tot maximaal twee jaar terug bewaard.

03. iClicks
De website en back-ups van de website worden gehost bij iClicks. Gegevens die jij achterlaat op de website van Ananda Nieuwetijdswinkel zijn op de servers van iClicks opgeslagen

- Opslag periode

01. Recht op inzage
Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij Ananda Nieuwetijdswinkel vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met Ananda Nieuwetijdswinkel. Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.

02. Recht op rectificatie
Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectificeren door Ananda. Je gegevens omtrent de nieuwsbrief kan je aanpassen via de daarvoor bestemde url onderaan elke mail.

03. Analytics
De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics en zijn niet te rectificeren

04 Beveliging
Er worden van jouw persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt.
Je gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde digitale systemen en software.

De persoonsgegevens die door Ananda Nieuwetijdswinkel of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord.

De apparaten die jouw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord.
Het aantal apparaten die toegang hebben tot jouw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten, zoals computers.

Daarnaast wordt jouw bezoek aan onze website beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat jouw verbinding met de website van Ananda Nieuwetijdswinkel privé is en beveiligd.
Je herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de url.

- Jouw rechten

01. Recht op wissen van gegevens
Wil je niet langer dat jouw gegevens bij Ananda Nieuwetijdswinkel vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens.

04. Recht op het indienen van een klacht
Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat Ananda Nieuwetijdswinkel niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat.

05. Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar)
Wil jij niet dat Ananda Nieuwetijdswinkel jouw gegevens gebruikt?
Dan heb je het recht op het stoppen van het gebruik van jouw persoonsgegevens.

Het gebruik maken van deze rechten kan via info@ananda.nl, onder toezending van een kopie id-bewijs waarbij de pasfoto, de nummers onderaan het paspoort, id-bewijsnummer en BSN onleesbaar zijn gemaakt. Het streven is om binnen een week te reageren.  

Er worden van jouw persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt.
Je gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software.

- Plichten

Ananda Nieuwetijdswinkel behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer Ananda Nieuwetijdswinkel dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van Ananda te beschermen. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.

Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op via onderstaande contactgegevens.

www.ananda.nl | info@ananda.nl   | 023-551.28.67 | Gierstraat 8 | 2011 GD | Haarlem | KVK 34085938 | BTW NL801960320B01