Welkom op de website van Ananda nieuwetijdswinkel

 Op dit moment werken wij hard aan onze website en webwinkel.

In de tussentijd bent u van harte welkom in onze winkel in de Kleine Houtstraat!

Volg ons op Facebook: https://www.facebook.com/AnandaHaarlem/

Adresgegevens:

Kleine Houtstraat 36

2011 DN Haarlem

023 – 5512867

Info@ananda.nl

Openingstijden:

Maandag: 13:00-17:30

Dinsdag t/m vrijdag: 9:30-17:30

Zaterdag: 9:30-17:00

Zondag: 12:00-17:00
 

 

Leveringsvoorwaarden

Welkom bij de Ananda Webshop

In de ochtend checken wij de bestellingen en maken wij deze verzendklaar. Wij openen om 10:00 uur, besteld voor deze tijd wordt de bestelling deze dag op de post gedaan mits u met IDEAL* heeft betaald.

Wij doen ons best uw bestelling dezelfde dag verzendklaar te maken. Mocht dat onverhoopt niet lukken omdat een product niet op voorraad is, melden wij u dat per mail / telefonisch.

Onze pakketdienst werkt van maandag tot en met vrijdag, pakketjes in het weekend besteld, worden op maandag meegegeven met de koerier. Postpakketten die door de brievenbus passen worden meteen verzonden.

Belangrijke informatie voor pakketzendingen:

Als uw pakket met pakketpost wordt verzonden, wordt dat door DHL gedaan, zij bieden twee aflevermogelijkheden, ook bieden zij aan bij de buren, wilt u dit niet** dan kunt u dit aangeven bij het veld 'opmerkingen'. Pakketzendingen kosten 2 werkdagen. Bijvoorbeeld: op maandag voor 10:00 besteld, woensdag geleverd. DHL stuurt u een Track and Trace bericht als uw pakket onderweg is.

**In dit geval krijgt u bij de eerste poging een briefje in de bus. Mocht u bij de tweede poging niet thuis (kunnen) zijn kunt u hierop anticiperen en contact met ons opnemen. Een derde afleverpoging is voor uw eigen kosten € 12,- of u kunt het pakket bij de dichtstbijzijnde DHL vestiging afhalen. Mocht u ervoor kiezen af te zien van aankoop dan brengen wij u € 6,- verzendkosten in rekening.

*Bij Ananda is verzending gratis, mits u met IDEAL betaalt. Mocht u toch voor een overschrijving kiezen, dan duurt het vaak wat langer voordat wij uw verzending op de post kunnen doen omdat wij de betalingen niet elke dag kunnen nakijken.

Wenst u een kadoverpakking? Of levering op een ander adres? Veel kan, u kunt bij de bestelling in het veld 'opmerkingen' eventuele wensen doorgeven.

Wij verpakken uit milieuoogpunt met eerder gebruikt verpakkingsmateriaal.

Niet tevreden?

Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn laat het ons weten, hopelijk komen we tot een passende oplossing. U mag het product volgens de nieuwe EU richtlijnen binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen. Gebruikt u daarvoor dit formulier. Tarieven van terugzending via Post.nl vindt u hier. Terugsturen is voor uw eigen rekening. Zodra wij het product ongehavend terug hebben, krijgt u het aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort op uw rekening. Wij vinden het fijn als u ons daarover eerst even mailt, dan weten we wat we kunnen verwachten.

Bij bestellingen vragen wij u om uw contactgegevens: deze gebruiken wij enkel voor het versturen van uw bestelling.

Als u uw order niet ontvangt na betaling IDEAL laat het ons weten op onderstaand nummer / emailadres, het kan zijn dat de betaling is vastgelopen.

Voor vragen kunt u bellen met 023-5512867 of mailen naar: bestellingen@ananda.nl.


Wij gaan vertrouwelijk om met uw persoonsgegevens en zullen deze alleen gebruiken voor uw bestelling.