Leven vanuit je eigen kracht

Leven vanuit je eigen kracht


ER ZIT MUZIEK IN
Een consult bij Ananda Spiritual Living in Haarlem.

Ze neemt plaats op de stoel schuin tegenover mij. Uit mijn ooghoeken had ik haar al een paar keer langs zien lopen. Nu ze zit vertelt T. dat ze het best wel spannend vindt. Het is een spontane actie en ik weet niet wat ik moet verwachten. Ben nog nooit bij een medium geweest.

Ik stel T. gerust en laat haar een kaart trekken. Zachtaardigheid is de titel. Pak ook maar twee gekleurde linten. Één met je ogen open en één met gesloten ogen. Nieuwsgierig vraagt ze waarom ze haar ogen dicht moet doen. Met je ogen open kies je wat je nu wilt en met gesloten ogen pak je een kleur dat jij als ziel uitstraalt vertel ik. Ze pakt een helder groene en als tweede een blauwe.

Hé, beide kleuren komen overeen met die van de getrokken kaart zegt ze en kijkt verbaast. Het is allemaal nieuw voor haar.

Op dit moment ben je op zoek naar harmonie en een nieuwe start begin ik het consult. Dat zegt de groene kleur mij. T bevestigt mijn gevoel. Ik vertel haar dat ze hoge eisen aan zichzelf stelt en telkens de lat wat hoger legt. Nee zeggen moeilijk is en er al langere tijd niets uit haar handen komt. Ze niet meer weet hoe ze nu verder moet. Ja, het klopt zegt ze als ik vraag of ze het herkent. Hoe ik mij nu voel frustreert mij enorm merkt ze op.

Achter mij verandert heel subtiel de energie. Ik voel een man, een vader en nodig hem uit om dichterbij te komen. Wat een fijne lieflijke energie heeft hij. Geloof is belangrijk voor hem weet ik. Hij neemt mij mee een kerk in en laat zien dat hij een orgel bespeelt. Dat hij plots overleden is en er na zijn overlijden een groot gemis is ontstaan bij T. Ze sinds zijn overlijden zelf geen muziek meer speelt. T. herkent het allemaal. Tranen wellen op in haar ogen en stromen langzaam over haar wangen. Ik geef haar een tissue en laat haar op adem komen.

Ik voel het enthousiasme van haar vader. Hij is blij dat hij de kans heeft om iets van zich te laten horen. Dat hij trots is op zijn dochter, ze niet alles op haar schouders hoeft te nemen en in zichzelf moet blijven geloven. Hij moedigt T. aan om weer muziek te gaan spelen. Het zal je helpen ontspannen en je creativiteit stimuleren.

T. begrijpt wat haar vader probeert duidelijk te maken. Ik moet het allemaal laten bezinken zegt ze. Dit is zo nieuw en veel. Dat is een goed plan zeg ik. Neem er de tijd voor en laat de muziek rustig zijn werk doen.

Even later nemen we afscheid van elkaar en ik voel een veranderding. Ze is rustiger, zelfverzekerder en haar ogen twinkelen. Met een glimlach loopt ze weg.

Elke keer verwonder ik mij over wat er mag ontstaan tijdens een consult. Soms een lach en soms een traan. Het ligt niet vast. De enige constante factor is de voelbare liefde, die als we het toelaten, ons positief in beweging brengt.

Wil je ook een consult van mij bij Ananda Spiritual Living in Haarlem? Ik ben er elke donderdag van 12:00u tot 17:00u.

Ik wens je alle goeds.

Hartegroet,

André

André is medium en intuïtief coach: 'Mijn passie is het aanreiken van handvatten waarmee mensen weer vanuit hun eigen kracht kunnen leven. Het is altijd een rode draad in mijn leven geweest. Tijdens mijn werk in de financiële wereld en nu als fulltime medium, meditatie leraar en personal coach.

Tijdens het consult stem ik mij af op jouw energie of ziel. Op die manier ervaar ik jou en dat deel ik met je. Je hoeft mij overigens niet te vertellen waarom je een reading wil. Datgene wat invloed heeft op jouw leven komt als het ware aan de oppervlakte in mijn bewustzijn. Soms gebruik ik daarvoor gekleurde linten of een kaart'

Mijn website: https://www.andrestelling.nl/

Benieuwd naar wat voor consulten we nog meer aanbieden? Bekijk hier alle mogelijkheden. Leuk om te weten; bij Ananda Tilburg zijn wij inmiddels ook gestart met consulten!

2 Reacties

Irene
1 April 2023 at 12:10

Dag André,

Wat leuk om een beschrijving van een consult te lezen!
Ik was al een tijdje van plan om mezelf voor mijn 73e verjaardag, afgelopen maart, een consult te geven maar het is er door diverse omstandigheden nog niet van gekomen. Hopelijk gaat het in de maand april wel lukken!

Vriendelijke groet en tot ziens,
Irene

Yvon
1 April 2023 at 09:02

Met veel plezier uw Reading gelezen bij die mevr. Ik zou zelf ook graag meer duidelijkheid willen. Gr y. Wouters

Laat een reactie achter

*Verplichte velden
Verstuur
Inspiratie
Tarot dagkaart voor een gelukkig leven
Tarot dagkaart voor een gelukkig leven
Lees meer
Wat is een  energetische huiszuivering?
Wat is een energetische huiszuivering?
Lees meer
Menu
Mijn account
Registreren
Maak bestellen nóg makkelijker!
  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Registreren
Inloggen
Or sign up here
Favorites
U heeft geen items in uw lijst.
Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Ga verder met winkelen
Filters
Taal & Valuta
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen